Shqiptari beri llafe me vajzen ne palester ne Itali nuk do ti jepet leja e qëndrimit në vendin fqinj.48 vjecari Edmond Xhafa u grind me nje vajze ne Itali dhe Komisioneri i policisë së Peskarës, Luigi Liguori, ka urdhëruar refuzimin e kartës së qëndrimit si familjar për shqiptarin.ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Ai u arrestua më 2 gusht pasi iu gjetën 160 gramë kokainë, një pistoletë model Colt e cila ishte vjedhur, si dhe disa shishe me droga anabolike të ndaluara.

Pas këtyre fakteve, më 5 gusht komisioneri Liguori kishte urdhëruar tashmë masën parandaluese të qëndrimit për Xhafën.ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…