Ish konkurenti i Përputhen Atdhe Xheravina së fundmi ishte i ftuar në emisonin Libero i cili transmetohet ne ATV. Atdheu ka qenë i përfolur për një lidhe me prezantuesen e emisonit Bora Zemani, por në pytjen e gazetares se a ka pasur ndonjë lidhje mes tij dhe Bora Zemanit, Athdhe ka deklaura se mes tyre nuk ka egzistuar asgje.Atdheu ka vendosur që të permend boren dhe kliko reklamen dhe shiko foton te cilen ne e kemi siguruar para se te fshihet

Duke e ditur se Atdhe nga Përputhen ështPërputhen është larguar si çiftë gazetarja ka pyetur Atdheun se me cilën nga vajzat e Përputhen do të ishte martuar ai, Atdheu ka vendosur që të permend boren dhe kliko reklamen dhe shiko foton te cilen ne e kemi siguruar para se te fshihet