“Sa më kushton për me regjistru veturën në Kosovë”,hyr te Sabohetdogana.com dhe shiko!

0

Për të gjithë maraklinjët e veturave por edhe atyre qe duan të blejnë vetura jashtë Kosovës dhe nuk e dijnë saktë sa bëhet doganimi i saj Sabohetdogana.com ka menduar per ju.

Ju mund ta kalkuloni veturën tuaj ne kalkulatorin e sabohetdogana.com vetëm duke treguar çmimin se sa kushton vetura juaj, dhe per pak sekonda ju do ta kuptoni sa behet zhdoganimi në total, vlen te ceket që është falas dhe të gjithë munden të kalkulojnë veturën e tyre.

Sabohetdogana.com si platformë është lansuar dje dhe ka pasur shikueshmëri të madhe.

Ju ftojmë të klikoni në këtë link dhe kaloni tek faqja e SabohetDogana.comLinku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *