Si të largoni erën e keqe të lavatriçes?Pse lavatriçes ka erë myku?Shkaqet e erës së pakëndshme që del nga lavatriçja mund të jenë disa:ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Fajtor është myku që krijohet në lavatriçe duke qenë se ne zakonisht i lajmë rrobat në temperatura të ulëta dhe nuk ikin mikroorganizmat. Prandaj, pasi të keni hequr rrobat, mos e mbyllni asnjëherë derën menjëherë. Lëreni kazanin të thahet dhe të avullojë të gjithë lagështinë prej tij.

Të gjitha papastërtitë dhe qimet apo zbokthi grumbullohen në filtër . Duhet ta pastroni rregullisht, pasi nëse është i papastër mund të shkaktojë erë të keqe.ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…