E pas kësaj deklarate reagoi Fifi me anë të një video-live në ‘Instagram’, ku u sqarua me lot në sy se ka nevojë për energji pozitive.kliko reklamen dhe shiko foton te cilen ne e kemi siguruar para se te fshihet

“Thjesht kom shkruar për dashnin se kom ofendu kërkon, as si kom bërë kërkujt diçka tjetër, as se kom lëndu dikon, thjesht jam merr me ndenjen time”, Une me adisi kliko reklamen dhe shiko foton te cilen ne e kemi siguruar para se te fshihet