Nëse keni pritur që në këtë sezon do të shihni moderatoren Arbana osmani nën drejtimin e Big Brother Vip, gaboheni.
kliko reklamen dhe shiko foton te cilen ne e kemi siguruar para se te fshihet

Edicioni i dytë i Big Brother Vip do të nis në janar, por kjo nuk do të thotë që Arbana Osmanin nuk do ta shohim në ekran.

Për herë të parë në karrierën e saj televizive ajo do të prezantojë një projekt që nuk do të mbajë logon e Top kliko reklamen dhe shiko foton te cilen ne e kemi siguruar para se te fshihetChannel.