e prezantuese lajmesh eshte shokuar kur ka par ne shtepin e saj nje pale te mbathura te huaja.27-vjeç vjecarja angleze nuk e priste dicka te till nga i fejuar i saj dhe i ka dhene fund jetes.ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…

Vetëm disa javë para ngjarjes, çifti bleu një shtëpi me vlerë rreth 400 mijë dollarë në zonën e Wausau.

Miqt e tyre jane shprehur se: “Ata gjithmonë grindeshin dhe dukej sikur Neena ishte më e dashuruar me Kyle se ai me të”.ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…